mandag 14. desember 2009

Perth

Heisann sveisann!

Nå er eg på besøk hos Marie i Perth, har vært her siden onsdag. Var utroli kjekt å se hu igjen, for har jo ikkje sett hu på et år!!! For de som ikkje vett, så har Marie vært her i 2 år og tatt sykepleien. Hu bor i et knallfint hus sammen med 3 norske jenter som og har tatt sykepleien, og ein tysker som studere marin-biologi. De har stor hage me kingsize grill og oppblåsbar pool. Og så e d 5 min ned t strandå. Så her e d ganske greit :) Akkurat nå der ikkje mindre enn 17 stk som bor her!! Elin har besøk av familien, og Olga har besøk av 7 venner fra Norge. Godt de har stort hus...

T nå har me stor sett slappa av, vært på strandå, ordna julegaver og trent (tro d eller ei). På lørdag hadde jentene her stelt i stand avskjeds/bursdagsfest. De hadde kjøpt inn mengder med grillmat, drikke og pynta heile hagen me julelys. Så det var go gang fiskestang!

I morgen komme Siri og søsteren Tonje, fra Melbourne. For de som ikkje vett, så har Marie, Siri og eg gått i samme klasse på barneskolen og spilt håndball sammen t me blei 17. Så når de komme så begynne sightseeingen. Ska på bytur t Perth, sykkeltur på Rottnest Island og t AdventureWorld (badeland), og aller viktigst: surfa!! Har jo ikkje vært så lett å stikka av me bilen t nå siden d e 17 stk som dele på an, men alle reise hjem i mårå (inkludert to av de som bor her) så då kan me ta oss ut.

For øvrig kan eg formidla at d det har vært oppi 37-40 grader her. Og d e VARMT!!! takk t den som oppfant air-com :)
Ska legga ut bilder av galskapen ittekvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar